Jorma werkte thuis als sekswerker, tot de gemeente voor de deur stond: “Een fysiotherapeute of een masseuse mag wel aan een man zitten, maar ik niet omdat ik z'n penis aanraak"

Jorma Bos werd sekswerker nadat haar relatie was gestopt en ze via datingapps regelmatig seks met mannen had.
Eva Plevier Jorma Bos werd sekswerker nadat haar relatie was gestopt en ze via datingapps regelmatig seks met mannen had.
Jorma Bos deed sekswerk in haar woning, totdat de gemeente voor de deur stond. Ze hekelt de regelgeving van de overheid, die bepaalt dat ze achter een raam of in een bordeel moet werken.

Jorma Bos (47) houdt van haar honden. Ze zijn vereeuwigd op een schilderij aan de muur. Toby en Puck staan afgebeeld als koning en koningin, op een officieel lijkend staatsieportret. "Ik ben gek op ze," zegt Bos.

Bos is ook gek op seks. Dat is een van de redenen dat ze sekswerker is geworden. Daarnaast betaalt het goed: minimaal 150 euro per uur, een veelvoud van het uurloon dat ze verdiende als manusje-van-alles in een automaterialenwinkel.

Beetje bij beetje is Bos in het sekswerk gerold. Nadat een relatie van 21 jaar was geëindigd, zocht ze contact met mannen via datingapps. Veel mannen wilden alleen seks en Bos was daar best voor in. Ze dacht: ik kan dit ook gewoon ­tegen betaling doen. Ze ging grondig te werk. Ze wilde legaal aan de slag. En ze wilde eigen baas zijn.

Je hebt 23% van dit artikel gelezen
63 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Anne Onsia

  Tja kijk, ik moet hier ook geen winkeltje beginnen in mijn huis, dat is hier verboden vanwege het (g)rup. Geen handelsfunctie. Dat is voor haar niet anders.

 • Tina Colpaert

  Als dit in de buurt geen overlast geeft deze dame zich aan de wet houd en ze belastingen betaald zie ik geen probleem welke naam je er ook aan geeft komt op zelfde neer

 • Paul Clercq

  Geeft ze korting oor gepensionneerden?

 • Delhaye Gabriel

  Wie kan daar tegen zijn Waarschijnlijk mocht het schepen college een keer niet gaan

 • Vergeynst Hilda

  Het is wel zo dat ge niet overal een zelfstandige activiteit mag uitoefenen en als je het doet moet je in regel zijn met de wetgeving.