Jongetje (5) neemt 22 zakjes cocaïne mee naar school

Thinkstock
De politie in de Amerikaanse stad Philadelphia kreeg gisteren een opmerkelijk telefoontje: op een kleuterschool liep een vijfjarige drugskoerier rond. Het jongetje had 22 zakjes cocaïne op zak.

Een leraar vond de drugs nadat hij de uitpuilende broekzak van het jongetje had geïnspecteerd. Hij waarschuwde de directeur, waarna de politie werd ingelicht. De politie onderzoekt nu hoe dit kon gebeuren en heeft nog niemand gearresteerd.

De kleine drugsdrager 
gaf aan dat zijn vader had gezegd dat hij de plastic zak met daarin de 22 kleinere zakjes in zijn broekzak moest laten zitten. Hij heeft dan ook geen drugs uitgedeeld aan andere kinderen.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Febe Chapin

    5 jaar.. die weet niet eens wat drugs is.. die kon het evengoed eens proeven uit nieuwsgierigheid. Dat je een zielig dealer bent geworden ok.. maar uw gif (22 zakjes dan nog!) meegeven aan een peuter?! Dat kon een ramp geweest zijn in dat klas/school. Heel ernstig geval volgens mij.

  • cor vermonden

    Hier in de kleine stadjes is het niet veel beter.