Jongeren nemen op ergste manier wraak op festivalganger die voorsteekt in rij aan toiletten

Twitter
“Dit is waarom je niet voorsteekt in de rij aan de toiletten.” Met die woorden hebben enkele Britse jongeren een filmpje gedeeld, waarop ze laten zien wat ze deden met iemand die niet op zijn beurt kon wachten om naar toilet te gaan. Het werd al meer dan 60.000 keer bekeken.

De beelden werden afgelopen weekend opgenomen op het TRNSLTfest, een festival in het Schotse Glasgow. Een Schotse jongen deelde ze op Twitter, waar ze meteen viraal gingen.

Taggen

De video toont hoe een van de jongeren het draagbare toilet probeert om te duwen en meteen de hulp krijgt van twee vrienden. Het duurt niet lang voor het hokje omver ligt. Volgens de jongen die ze deelde, kwam de ongeduldige festivalganger er “helemaal onder de uitwerpselen” uit tevoorschijn.


Opmerkelijk: het filmpje werd al meer dan 500 keer gedeeld en heel wat mensen taggen er vrienden in. “Dit had jij kunnen zijn”, klinkt het.
56 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • RONNY DEKIMPE

  Dergelijke jongeren verpesten gans de sfeer voor mensen die van een festival willen genieten. Gepaste sancties vind ik hier dus ook maar heel normaal. Gewoonweg niet respectvol. Het zal jezelf maar eens overkomen.

 • Susie Casteleyn

  Crapuleuze jongeren die zouden voor straf alle toiletten moeten proper maken, het lachen zal hen wel vergaan.

 • Lode Lemmens

  Crapuleus, iemand die bv de ziekte van Crohn heeft kan geen tijdje rustig staan wachten.

 • Lieven Jansens

  Gaat puur om likes en om te kunnen opvallen op Facebook, Twitter etc. Het kan altijd erger blijkbaar.

 • Carl Peeters

  dat zijn gewoon baldadige rotjong