Jongeren gooien vuurwerk naar gezin en slaan vader ziekenhuis in

Archiefbeeld.
ANP XTRA Archiefbeeld.
Een 49-jarige man uit het Nederlandse Haalderen heeft op nieuwjaarsnacht harde klappen tegen zijn hoofd gekregen van jongeren die zijn twee kinderen en vrouw met vuurwerk bekogelden. De vader sprak de jongens in Bemmel aan op hun gedrag en ligt nu met een ernstig hoofdletsel in het ziekenhuis.

Het voorval gebeurde rond 02.00 uur. Drie jongens waren daar vuurwerk aan het afsteken. Op een gegeven moment gooiden zij vuurwerk naar het gezin dat bij de voorbij wandelde. 

De vader van de twee kinderen van tienerleeftijd maakte een opmerking richting de jongeren die duidelijk niet in goede aarde viel. Hij kreeg vervolgens meerdere harde klappen tegen zijn hoofd en bleef bewusteloos achter. 

Getuigen gezocht

De politie zoekt naar getuigen van de zware mishandeling  die mogelijk kunnen leiden naar de arrestatie van de drie getinte daders.
18 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • johny daneels

  Ik zie de toekomst zeer somber tegemoet, zwart als kan zijn......

 • Marc Bollen

  Goed bezig net als in Brussel gisteren, doe maar het mag, niemand arresteren en straffeloosheid, wie doet je wat ,echt niet goed bezig In andere provincies kan dit niet In bepaalde landen wordt dader met Familie het land uitgezet, Iets om over na te denken

 • JAN krommentak

  Dit zegt alles , hij sprak de jongeren aan en ligt nu met schedelfractuur in het hospitaal maar we moeten toleranter worden en moeten ons meer op de positieve dingen focussen !

 • sylvain vlerick

  Zolang er niet harder opgetreden word tegen deze lafaards die enkel in groep durven het Krapuul uithangen zullen er nog veel van deze gevallen gebeuren . Dus maar 1 oplossing voor de brave autochtoon , bewapen u en leer ze zelf een lesje . Kom uit jullie cocon en verdedig jullie !

 • Tim Berquin

  Mensen moeten zich bewust worden van deze extreem narcistische cultuur. Deze reacties is net wat ze willen, om vervolgens het zielige slachtoffer te zijn. Kijk wat er 1400 jaar geleden in het tolerante Mekka gebeurde.