Jongere broer Trump opgenomen in ziekenhuis

EPA
Robert Trump (72), de jongere broer van president Donald Trump (74), is opgenomen in een ziekenhuis in New York. Dat is bevestigd door het Witte Huis aan ABC News. De reden van zijn opname is niet gekend, enkel dat het “heel ernstig" is. 

Kayleigh McEnany, persverantwoordelijke van het Witte Huis, bevestigde de hospitalisatie van Robert Trump. Donald en zijn broer hebben een goede verstandhouding. De president is van plan zijn jongere broer te bezoeken in het ziekenhuis in New York en vervolgens naar zijn golfclub in Bedminster af te zakken. Tijdens een persconferentie bevestigde president Trump vandaag dat zijn broer er ernstig aan toe is. 

In juni werd Robert al eens opgenomen op de intensieve zorgen in het Mount Sinai ziekenhuis in New York. Hij verbleef er toen meer dan een week.

Zakenman Robert Trump heeft zich tijdens het presidentschap van zijn broer grotendeels op de achtergrond gehouden. Wel zei hij eerder dat hij Donald voor “duizend procent” steunt. Robert stapte ook tevergeefs naar de rechter om de publicatie te voorkomen van een kritisch boek van hun nicht Mary Trump.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Paul Matthys

    Sterkte. Jouw broer zal je beschermen. Sorry voor de anderen...

  • André Gijbels

    Hopelijk is het niet corvid-19, maar een gewoon een lichte verkoudheid. Een spoedig herstel gewenst