Jongen even hoog als snuit BMW: onmogelijk dat bestuurder hem ziet

Het was de vader van de jongen die de opmerkelijke foto op Twitter deelde.
Twitter/@hurtado_alvardo Het was de vader van de jongen die de opmerkelijke foto op Twitter deelde.
Een vader heeft een opmerkelijke foto op Twitter gedeeld: zijn zoon meet 1m15 en komt zo net niet boven de snuit van een BMW X7 uit. De bestuurder zou zo de jongen onmogelijk kunnen zien, stelt de vader. De foto gaat viraal.

De man was met zijn zoon op stap in het Oostenrijkse hoofdstad Wenen, toen hij op het opmerkelijke tafereel stuitte. Zijn zoon, die 1,15 meter meet, is niet groter dan de snuit van de nieuwe BMW X7. De vader was zo verbaasd dat hij het beeld onmiddellijk op Twitter plaatste. Hij stelt zich vragen bij de veiligheid: “vanop de bestuurdersstoel kunnen alleen grote mensen het kind zien.”

Op Twitter zijn de reacties verdeeld. Aan de ene kant klinkt bezorgdheid over de veiligheid van kinderen op straat, maar aan de andere kant wijzen twitteraars op het vernieuwde beveiligingssysteem van de BMW. Volgens hen zou het alarmsysteem de bestuurder op tijd waarschuwen voor andere gebruikers op de baan.
96 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Lucas Vissers

  Neen dus ! Dan maar een Ferrari ! Maar ja, bijna vergeten, dat kan ik niet betalen !

 • Freddy De Vos

  Daarom dat men defensief moet rijden! Namelijk goed kijken en focussen op wat er kan gebeuren!

 • Geert Vaelen

  Dan had ie zo'n grote auto niet moeten kopen. Er zijn zoveel andere voertuigen zoals vrachtwagens waarbij die jongen ook niet te zien is als ie er vlak tegen staat. Wat wil die vent nu? Dat al die voertuigen geband worden of wat? Leer uwe zoon dat ie niet vlak of achter voor een voertuig gaat staan als de motor draait, dan is er geen probleem. En als ie horizontaal over de motorkap kijkt, is meneer te klein want dan steekt alleen zijne neus boven het stuur uit en is die auto niet geschikt.

 • Andrew De Coster

  Natuurlijk staat er ineens een kind van 1m15 zo goed als tegen de auto als je vertrekt.. een kind van die leeftijd laat je niet alleen over straat lopen.. mensen zoeken gewoon altijd iets om over te zagen

 • Mike Zwarts

  Die is daar niks verloren.Tegenwoordig zijn die gasten stekenblind en horen ze niet goed.