Jongen (10) verstopt zich in boodschappenkar om Spanje binnen te geraken

EPA
De politie heeft gaan de grensovergang tussen Marokko en de Spaanse enclave Melilla een tienjarige jongen tegengehouden die zich in een boodschappentrolley had verstopt. De jongen met de Palestijnse nationaliteit probeerde gisteren zo Spanje binnen te geraken. 

Zakken fruit en groenten moesten verhullen dat hij in de boodschappenkar was gekropen. Een Marokkaanse man en vrouw duwden de kar voort. Ze zijn beiden opgepakt. 

De jongen is overgebracht naar een vluchtelingenopvangcentrum in Melilla, waar zijn moeder al verbleef. De Spaanse politie gaf vandaag een foto vrij.

Op tweede kerstdag probeerde een migrant (29) uit Guinee aan dezelfde grensovergang zonder succes Spanje binnen te geraken door zich te verstoppen in het omgebouwde dashboard van een wagen met Marokkaans kenteken.

EPA4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jurgen Van der Vekens

  Spanje moest die twee gebieden al lang terug overgedragen hebben officieel aan Marokko , het is hun grondgebied. en dan is het probleem direct opgelost. dit is de kat bij de melk zetten.

 • Johan Vanhoutteghem

  Een idee voor Puigdemont?

 • Liesbeth Van Doninck

  En wij iedereen maar een gelukkig nieuwjaar wensen he? En wij elkaar het beste wensen, geluk, liefde en een goede gezondheid.

 • Dominique Hermys

  Vindingrijk en heel flexibel zijn ze wel.