Jongen (10) sterft nadat hij zich verbergt in droogkast tijdens verstoppertje

istock
In de Amerikaanse stad Houston, in de staat Texas, is een tienjarige jongen gestorven in vreselijke omstandigheden. De jongen verstopte zich tijdens een spelletje in de droogkast en raakte geëlektrocuteerd.

Het incident vond afgelopen vrijdag plaats in het appartement van de familie in Houston. De moeder van de kinderen was op het moment van de feiten aan het koken in de keuken. “Ik weet niet wat er gebeurd is”, reageert de aangeslagen vrouw. “Ik zag hem even voordien nog water drinken.”

De twee kinderen waren een spelletje verstoppertje aan het spelen. De jongen van tien wilde zich in de droogkast verstoppen, maar werd om nog onverklaarbare redenen geëlektrocuteerd en stierf. “Mijn andere zoon kwam plots tegen me zeggen dat zijn broertje dood was. Ik kon het niet geloven.”

De politie is een onderzoek gestart naar hoe het ongeval is kunnen gebeuren.
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Geens Rik

  Triestig ongeval en sterkte aan de familie. Ieder ongeval, zeker wanneer een kind slachtoffer is, is er één teveel maar aan dit verhaal klopt er toch iets niet.

 • John De roo

  Geen verliesstroomschakelaar aanwezig ?????

 • Jos Fruru

  Raar verhaal, hoe kun je geelectrocuteerd worden in een droogkast? Het verwarmingselement zit helemaal onbereikbaar achteraan en de droogkast stond niet aan??

 • Anthony van der Borght

  Hoe kun de zo stom zijn .. dat is iets wat je niet doet

 • Anny Bollens

  Het is daarom aangeraden de stekker uit te trekken na het eindigen van programma. Triestig voorval.