Jonge vrouw (18) bijna twee maanden opgesloten en mishandeld in Calais

De politie arresteerde twee mannen en een vrouw. Ze hielden het slachtoffer (18) bijna twee maanden vast.
AFP De politie arresteerde twee mannen en een vrouw. Ze hielden het slachtoffer (18) bijna twee maanden vast.
In Calais, in het noorden van Frankrijk, zijn twee mannen en een vrouw ingerekend wegens de zware mishandeling van een 18-jarige vrouw. Ze hielden haar bijna twee maanden vast. De jonge vrouw werd meermaals verkracht, geslagen en vernederd. Dat heeft de procureur van Boulogne-sur-Mer laten weten.

Het slachtoffer woonde bij haar vader in Duinkerke, maar na een ruzie met hem trok ze begin oktober in bij kennissen die in Calais wonen. Het gaat om twee broers en de vrouw van de jongste broer. Die is 18 jaar ouder dan haar man. Volgens procureur Pascal Marconville werd de vrouw al snel jaloers en dacht ze dat de 18-jarige dame haar echtgenoot ging verleiden. 

Het trio eiste losgeld van de vader van de 18-jarige vrouw. De man diende klacht in op het moment dat zijn dochter erin was geslaagd via een raam te vluchten uit het huis van haar belagers en onderdak had gevonden in een apotheek vlakbij.

De drie verdachten hebben de feiten bekend. Ze riskeren levenslang.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Hedwig Jacobs

    Het woord riskeren is daar terug, dus wordt alles geseponeerd.

  • Sven Kerstens

    Welkom in belgie. Waar dit bijna dagelijkse kost word.

  • Jos Plessers

    Awel,ik hoop dat ze effectief levenslang krijgen .In België was het 9/10 een enkelband.