Joe Biden stevig uit de bocht na vraag van kiezer: “Jij bent een verdomde leugenaar”

Joe Biden reageerde duidelijk geïrriteerd na een vraag van een man uit het publiek.
CNN Joe Biden reageerde duidelijk geïrriteerd na een vraag van een man uit het publiek.
Joe Biden heeft een uitschuiver gemaakt tijdens zijn campagne in de Amerikaanse staat Iowa. Enkele kritische bedenkingen van een kiezer over zijn respectabele leeftijd en zijn rol in de Oekraïne-affaire brachten hem uit balans. Een zichtbaar geïrriteerde Biden daagde de man uit tot een reeks push-ups en een intelligentietest, en noemde hem een “verdomde leugenaar”.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De Democratische presidentskandidaat hield halt in New Hampton toen hij de kritische vragen kreeg voorgeschoteld. Een boer op rust verweet Biden dat hij zijn zoon naar Oekraïne had gestuurd om daar te werken voor een gasbedrijf terwijl die laatste helemaal niets van de gassector afwist. Hij beschuldigde de Democraat ervan “toegang tot de president te verkopen” via zijn zoon.

De 77-jarige Biden reageerde erg gepikeerd: “Jij bent een verdomde leugenaar. Dat is niet waar en niemand heeft dat ooit gezegd”. Daarop antwoordde de man dat hij dat op televisie had gehoord.

“Je hoorde het op televisie? Niemand heeft gezegd dat mijn zoon iets verkeerd deed” luidde de repliek van de Democraat. “Zet de feiten eens duidelijk op een rij Jack.”

De man, die 83 jaar oud is, had ook vragen bij de leeftijd van Biden die volgens hem “te oud” is. De Democraat daagde de man vervolgens uit tot een reeks push-ups en een intelligentietest.

De 83-jarige kiezer concludeerde daarop dat hij niet voor Biden zou stemmen, waarop die laatste zei: “Dat wist ik hoor. Je bent te oud om voor me te stemmen.”

De gepensioneerde landbouwer besloot dat “Biden duidelijk niet meer ruggengraat had dan Trump”.
12 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Michel Van der Hoydowch

  Hopelijk komt kanidaat Bloomberg snel boven drijven . Superrijk maar idealist ,intelligent en hart op de goede plaats. Hij houdt liever zijn land samen dan van zijn miljarden te genieten.

 • Bart Huysmans

  Met heel die impeachment procedure wordt het echte probleem weggemoffeld, met steun van de media: wat had zoon Biden te zoeken in Oekraine?

 • jos De Decker

  Als dat de kandidaat wordt voir de Democraten dan wint Trump met de vinger in de neus.

 • mark germanus

  J.Biden heeft afgedaan en hij weet het.Daarom zijn de Democraten nu alles aan het proberen om Trump zo zwart mogelijk af te schilderen.Als zij niet kunnen winnen met Biden mag Trump ook niet winnen. De vraag is, wie al dan president worden ?

 • Francinne Declerque

  Joe biden gaat het niet worden.