Ga naar de mobiele website
^ Top

Je kan gratis op reis naar Nieuw-Zeeland, maar moet wel één ding doen als je daar bent

rv
Altijd al Nieuw-Zeeland willen zien, maar nog niet de fondsen gehad om er te geraken? Dan is dit misschien de kans van je leven. De overheid biedt 100 geïnteresseerden de kans om er gratis heen te vliegen én er te verblijven. Enige voorwaarde: je moet enkele sollicitaties doen. En daarvoor weet je best wel iets van computers af.

Nieuw-Zeeland wil immers de grootste talenten uit de techsector naar de hoofdstad Wellington lokken. Geïnteresseerden moeten gedurende vier dagen een vooraf vastgelegde reeks van sollicitaties, meetings en kennismakingsdagen afwerken, van 8 tot 11 mei.

Het LookSee Wellingtonprogramma is een samenwerking tussen de Nieuw-Zeelandse overheid en de techsector van het land. Het is op zoek naar softwareontwikkelaars, productmanagers, analisten en creatief talent. "Op het einde van de week zal je kennis hebben gemaakt met jobs waarvan je het bestaan niet kon vermoeden, op een plek met een levensstijl die je niet voor mogelijk hield", klinkt het.

Hotspot
Wellington is de hotspot voor technologie en innovatie in de ruime regio. "Onze sector neemt een hoge vlucht en we hebben dringend meer mensen nodig", aldus de overheid.

Profiel
Interesse? Het enige wat je moet doen is een profiel creëren op de website van LookSee, enkele vragen beantwoorden en je cv opladen. De betrokken bedrijven maken op basis daarvan een selectie en de kandidaten met de meeste nominaties mogen gratis op reis.

Meer over4 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Maximiliaan Van Dyck

  Als ik kon zou ik mijn koffers pakken

 • Anonymous

  Je moet wel ook van aardbevingen houden.

 • Anonymous

  Ben al aan het inpakken ...:)

 • Tuur Tureluur

  Ik ken er ene die betaald wordt om in nieuw zeeland in de informaticasector te gaan werken. Die reist regelmatig naar ginder.

Gesponsord

Meld een bug