Jared Kushner staat voor gesloten deur tijdens Nafta-besprekingen en dan volgt ongemakkelijk moment van bijna 2 minuten

Twitter
Er zijn beelden opgedoken van de schoonzoon van de Amerikaanse president Donald Trump die voor een gesloten deur staat aan het gebouw in Washington DC waar de besprekingen plaatsvinden rond het Noord-Amerikaanse handelsakkoord. Jared Kushner wordt bij zijn aankomst niet meteen binnengelaten, waarop hij door journalisten met vragen wordt bestookt. Het is het begin van een erg ongemakkelijk moment, dat maar liefst 1 minuut en 47 seconden duurt.

Het was journaliste Katie Simpson van de Canadese nieuwszender CBC die het filmpje gisteravond maakte en deelde op Twitter. Het is intussen al meer dan 1,2 miljoen keer bekeken. (lees hieronder verder)

Kushner wilde samen met een beveiligingsagent binnengaan in de Winder Building, waar het kantoor is van de Amerikaanse handelsvertegenwoordiger, maar dat ging niet zoals gepland. Eerst belde hij aan en toen er geen antwoord kwam, probeerde hij opnieuw via zijn mobiele telefoon.


De hele tijd keek hij ongemakkelijk en negeerde hij de aanwezige journalisten die hem bestookten met vragen over hoe de onderhandelingen vlotten en wat hij vond van het opiniestuk in The New York Times waarin een topman uit de administratie van zijn schoonvader vertelde dat er een georganiseerd verzet bestaat in het Witte Huis.


Uiteindelijk, na een wel heel lange 1 minuut en 47 seconden, werd hij binnengelaten.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Mark Deckers

    En de nieuwswaarde van iemand die 1m47s moet wachten voor een deur voor hij wordt binnengelaten is ... ?