Jaloerse Mexicaan die ex-vrouw wil bespioneren komt vast te zitten in tunnel die hij zelf graaft

Archieffoto van een illegale tunnel onder de Mexicaans-Amerikaanse grens.
AP Archieffoto van een illegale tunnel onder de Mexicaans-Amerikaanse grens.
Een Mexicaanse man die bezig was om een tunnel te graven van waaruit hij zijn ex-vrouw wilde bespioneren, is per ongeluk vast komen te zitten en moest uiteindelijk door de politie uit zijn benarde positie worden gered.

De 58-jarige Griselda Santillán had na 14 jaar een einde gemaakt aan de relatie omdat haar partner erg jaloers was. De 50-jarige César Arnoldo uit Puerto Penasco, in het noorden van Mexico, had van de rechter bovendien een straatverbod gekregen, vanwege huiselijk geweld. Om toch in de buurt van zijn ex te kunnen zijn en in de gaten te houden wat ze aan het doen was, besloot hij een tunnel te graven naar haar huis.

lees verder onder de tweet:

Volgens de Mexicaanse krant El Universal was de man al dagen aan het graven en had hij het huis van zijn ex al bereikt. De vrouw zou tegen de politie hebben gezegd dat ze wel wat krassende geluiden had gehoord, maar ze had gedacht dat het katten waren. Toen het geluid echter luider werd, ging ze poolshoogte nemen en zag ze haar ex vastzitten in een diepe kuil.

Volgens de politie was de man versuft en ernstig uitgedroogd. Hij is opgepakt en zit voorlopig in de cel.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Mieke Rypens

    De waanzinnigheid zelve!

  • Liesbeth Cuppens

    Jaloerse en gewelddadige figuren horen niet thuis in de samenleving. Het oordeel van de rechter om hem straatverbod te geven, was zeker redelijk. Hoe diep kan men vallen wanneer men zelfs na zo'n milde uitspraak blijft volharden in de boosheid? Hopelijk heeft hij nu zijn les geleerd: wie een put graaft voor een ander...