Jaloerse ex steekt vrouw dood voor ogen van heel wat spelende kinderen

Natalia Basova zat rustig op een bank toen plots haar jaloerse ex vanuit haar rug opdook.
RV Natalia Basova zat rustig op een bank toen plots haar jaloerse ex vanuit haar rug opdook.
In de Russische stad Ramenskoye is een vrouw voor de ogen van verschillende kinderen doodgestoken in een speeltuin. Ook Alexandra, de vijfjarige dochter van het slachtoffer, was aanwezig.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Natalia Basova zat rustig op een bank toen plots haar jaloerse ex vanuit haar rug opdook. Artem Shustov wandelde op haar af, sloeg haar in het gezicht en stak haar naar verluidt twintig keer met een mes.

Op de bewakingsbeelden is te zien hoe ouders verschrikt hun kind in veiligheid proberen te brengen. “Hij had maar één doel: haar vermoorden”, aldus een getuige.

De dader stapte nadien in een gehuurde wagen en vluchtte naar een bos. Uren later kon hij -na het nodige verzet- dan toch opgepakt worden.

“In shock”
Basova wilde een nieuw leven beginnen, nadat de relatie met Shustov op een teleurstelling uitgedraaid was. Iets wat hij dus niet kon verkroppen. “We zagen al dat bloed toen hij haar neergestoken had en waren allemaal in shock”, vertelt Inna Nekrasova. “Wat moet haar eigen kind dan niet doorstaan hebben? Dat kleintje is uiteindelijk meegenomen door de ambulance.”

Een van Basova’s vriendinnen kan er met haar verstand niet bij. “Natalia was zo’n knappe vrouw, helaas zat ze opgescheept met die jaloerse ex. Ze zijn een tijdje samen gebleven, maar hadden vaak ruzie. Voor Natalia was het genoeg geweest, vandaar dat ze recent de beslissing genomen had om te verhuizen.”
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Danielle Duym

    Overal lopen er gevaarlijke idioten rond maar het blijft mij verbazen dat een mens, in dit geval een man, een ander mens als zijn bezit kan beschouwen. Wat een belachelijke gedachte.

  • Soraja Salluyts

    Was da voor ne zot die kinderen hebben nachtmerrie voor derest van hun leven toch die dat gezien hebben en dochter blijft alleen achter mee neergestoken mama veel sterkte voor de kinderen die er waren vrienden van slachtoffer en naasten

  • Jil Heirman

    Zo’n monster zou moeten creperen in een minuscule cel de rest van z’n leven, helemaal alleen. Maar hij heeft slechts een vrouw vermoord, een misdaad waar bijna overal ter wereld extreem lage straffen over worden uitgesproken.