Italiaanse politie brengt Cosa Nostra een klap toe

(archieffoto)
ap (archieffoto)
De politie heeft bij een operatie tegen de maffia in Italië en Duitsland in totaal 37 verdachten opgepakt. Bij de operatie tegen de Rinzivillo-clan van de Siciliaanse Cosa Nostra waren er ook arrestaties in Keulen, aldus de Italiaanse politie.

In Italië waren bij de operatie meer dan 600 agenten betrokken, klinkt het bij de politie in Rome. Verdachten werden bij de kraag gevat in de regio's Sicilië, Lazio, Piemonte, Lombardije en Emilia Romagna. De overheid nam goederen in beslag met een waarde van meer dan elf miljoen euro.

De twee verdachten in Duitsland werden door de Italiaanse autoriteiten opgespoord met een Europees arrestatiebevel. Beide Italianen werden gezocht voor drugshandel, een van de mannen ook voor lidmaatschap van een criminele organisatie.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Guido Delrio

    A fare l'amore comincia tu....kleine garnalen...zelf Belgische bekende politiekers hebben banden, connecties en financiële middelen...

  • frans Venloo

    Flink gewerkt zeg ik maar dan moet het nog door de rechtbank gekregen worden en dat is andere peper .

  • Basil Fawlty

    En in limburg doen ze niks..