Palestijn gedood bij raid op Westelijke Jordaanoever

Archieffoto. Volgens Israëlische media is de raid een vergelding voor de dood van rabbijn Raziel Shevah. Op 9 januari werd het vuur geopend op de auto waarin de 35-jarige man zat.
AFP Archieffoto. Volgens Israëlische media is de raid een vergelding voor de dood van rabbijn Raziel Shevah. Op 9 januari werd het vuur geopend op de auto waarin de 35-jarige man zat.
In het noorden van de Westelijke Jordaanoever is gisterenavond een Palestijn omgekomen bij confrontaties met de Israëlische ordediensten. Dat meldde het Palestijnse ministerie van Gezondheid.

De Israëlische ordediensten trokken gisterenavond de Palestijnse stad Jenin binnen. Volgens de Israëlische politie ontstonden er schermutselingen waarbij "meedere gewonden" vielen. Volgens het Palestijnse ministerie van Gezondheid viel er ook één dode, het gaat om een 22-jarige man. Bij de confrontaties zijn ook minstens twee Palestijnen opgepakt.

Volgens Israëlische media is de raid een vergelding voor de dood van rabbijn Raziel Shevah. Op 9 januari werd het vuur geopend op de auto waarin de 35-jarige man zat. Op weg naar het ziekenhuis bezweek hij aan zijn verwondingen. Shevah woonde in de nederzetting Chavat Gilad.
1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • gold michel

    Een palestijnse terrorist die een rabbijn Vader van 6 kinderen koelbloedig in zijn wagen vermoord heeft