Ga naar de mobiele website
^ Top

De Gazastrook is de hel op aarde

EPA
In de Gazastrook gaat het geweld onverminderd voort. De laatste beelden die uit het gebied naar buiten komen, tonen niets minder dan een gigantisch inferno. De hel op aarde, een andere omschrijving is er niet voor onderstaand beeld dat de wereld rondgaat.

De beelden werden gisteren gemaakt door Mohammed Saber, fotograaf voor het persagentschap EPA. Ze tonen een Israëlische luchtaanval op de wijk Tuffah in het oosten van Gaza-stad.

De dodentol in de Gazastrook blijft ondertussen oplopen. Volgens de lokale hulpdiensten kwamen afgelopen nacht acht leden van dezelfde familie om bij een Israëlische luchtaanval op de zuidelijke stad Khan Younis. Bij een Israëlisch bombardement op een school van de Verenigde Naties vielen vanmorgen in de vroege ochtend dan weer minstens twintig Palestijnse doden.

Volgens de woordvoerder van de hulpdiensten in Gaza, Ashraf al-Qudra, is de dodentol sinds de start van het conflict opgelopen tot 1.262 en zijn er meer dan 7.000 gewonden. Twee derde van de slachtoffers zijn burgers. Maandag sneuvelden aan Israëlische zijde tien soldaten, wat de balans op 53 overleden Israëlische soldaten brengt. Sinds de start van het conflict kwamen in Israël ook drie burgers om.

EPA
EPA
EPA
epa
EPA
EPA
epa
EPA
epa
EPA
EPA
photo_newsReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug