Ga naar de mobiele website
^ Top

De zesjarige beul van IS: jongetje helpt met onthoofden in nieuwe gruwelvideo

kos
Ook al zit IS in Irak en Syrië in de verdrukking, de propagandamachine van de terreurorganisatie blijft op volle toeren draaien. In een nieuwe gruwelijke video is te zien hoe een zesjarig jongetje assisteert bij een onthoofding van enkele gevangenen.

De jonge knaap die camouflagekledij draagt, spreekt de camera toe terwijl hij een mes vasthoudt. "De ongelovige en zijn moordenaar zullen elkaar nooit in de hel ontmoeten", zegt hij.

Dan komen de beulen in beeld die elk een mes van het kind in ontvangst nemen alvorens de gevangenen in Syrië te onthoofden.

kos

Maar daarmee houdt de verschrikking niet op. De video laat nog meer onthoofdingen zien die worden uitgevoerd door de terreurgroep 'Ibn al-Walid', een tak van IS.

Vermoed wordt dat de video die 9 minuten duurt, recent is opgenomen in de buurt van IS-bolwerk Raqqa.

De terreurorganisatie voert wel vaker kinderen op in huiveringwekkende propagandavideo's. In januari nog verspreidde IS een video waarin te zien was hoe een jongetje een gevangene een kogel door het hoofd joeg.
10 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • KURRE VDA

  Kinderen gebruiken voor de "Ongelovigen" te straffen... Hoe achterlijk kan je zijn. Het zijn waarschijnlijk zelf ongelovigen die bang zijn hun stukje, "onbestaand" paradijs te verliezen. Achterlijke debielen.

 • KURRE VDA

  Deze kinderen worden gehersenspoeld vanaf hun geboorte. Alles voor ALLAH.... Achterlijke bende debielen.

 • william Taelman

  Dat komt nooit meer goed met deze kinderen

 • glenn heylen

  Sukkels...

 • Hey HALLO

  Nog ergens een MOAB liggen toevallig ?

Meld een bug