Schaap zet het op een loopje en Facebook lacht zich een kriek

Thinkstock
Een oud filmpje van een rondlopend schaap in Antwerpen heeft voor heel wat hilariteit op social media gezorgd. Het beestje rende een plaatselijk Carrefour-filiaal binnen. Naar aanleiding van het Offerfeest dook het filmpje opnieuw op en werd het gretig gedeeld op social media.


Op de achtergrond hoor je mensen schaterlachen om het bijzondere schouwspel. Het schaap rent over de Antwerpse straten en verstopt zich vervolgens in de lokale Carrefour. Het filmpje werd gisteren opgepikt door de Facebookpagina van PolCon - PolitieControles gedeeld en gaat sindsdien viraal.

Op 1 september 2017 vierden miljoenen moslims het Offerfeest. Die dag staat in het teken van profeet Ibrahim. Vele moslimgezinnen offeren ter nagedachtenis van de profeet een schaap. Het vlees wordt verdeeld onder familie, vrienden of minderbedeelden.
14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Valentino Fabionara

  Haaha..leuk

 • Lieven De Bruyn

  Youssef Yattou, het staat in het artikel dat het hier om een OUD filmpje gaat! Leer lezen voor je beschuldigingen uit. En vooral; zoek ergens wat gevoel voor humor.

 • Anissa Anissa

  Hahaha hoor ze praten arm schaap hypocrieten.

 • mieke jansens

  arm schaap

 • Ellen Verstrepen

  Vooral heel erg zielig voor dat beestje!!