Exclusief voor abonnees

Is er met 'incel' een terreurbeweging tegen vrouwen opgestaan?

Kwennie Cheng
Sinds de aanslag in Toronto vorige week staat de 'incel' vol in de aandacht. Is nu echt een terreurbeweging tegen vrouwen opgestaan?

Je hebt 1% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ronald Vermeulen

  eerder een radicale en puberale vorm van MGTOW. Steeds meer mannen in USA en UK zijn het hele "romantische" verhaal grondig beu. Werken, trouwen en finaal mevrouw die met de hele buit gaat lopen onder het mom van gelijkheid en alimentatie. Gold diggers waren 20 jaar de norm en rechtspraak trok altijd bakzeil voor de "arme vrouw"...tegenreactie is even idioot

 • Michel Philippe

  Het is toch eigenaardig. Alleen zijn valt niet altijd mee. Er zijn echter genoeg verenigingen. Het heeft ook zijn voordelen. Niemand kan u bevelen. Ge doet alles wat de wet toelaat als ge geen armoede hebt. En nog niet tevreden. Een mens wil altijd meer. Zouden we niet beter streven naar het "Nirwana" ?

 • mieke jansens

  nog wat zotten erbij

 • Ben Strubbe

  Er bestaat hier bij ons ook zo'n gelijkaardige beweging die de schuld steeds maar weer bij de maatschappij legt en niet bij zichzelf. En die heet 'de allochtoon'.

 • Peter Buyck

  Niet overdrijven aub.