Exclusief voor abonnees

Nee, er komt geen oorlog met Iran (voorlopig toch niet)

Waarom het slechts theater is dat in de Straat van Hormoez opgevoerd wordt

Donald Trump en een luchtfoto van de Straat van Hormuz.
AP Donald Trump en een luchtfoto van de Straat van Hormuz.
Hebben de Verenigde Staten een drone van Iran neergehaald? Die vraag is de zoveelste act in het slechte stuk theater dat zich voltrekt in de Straat van Hormuz. Het is ondertussen wel duidelijk dat daar geen oorlog van komt — tenminste niet vóór Donald Trump herkozen is als president.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • jef Brosens

  laat ons hopen dat er nooit oorlog komt met Iran , 1.dit word iets met veel doden ,en geen winnaar . veel erger is het feit dat Israel zal betrokken worden , en die hebben de vieze gewoonte van door te gaan tot het bittere einde , en niets of niemand te ontzien.

 • WILLY ZACHEL

  Als Trump écht herkozen zou worden zou de hele wereld Amerika moeten boycotten en alle diplomatieke en handelsbetrekkingen met dat land moeten stop zetten !

 • KRISTOFF JOOSENS

  Ronny en Guido, hopelijk worden jullie beiden geweerd uit de VS voor deze onzin commentaar. Verhuis uit westerse landen want dank zij de VS hebben jullie een land om in te wonen.

 • Frederik Deracourt

  Ronny zevert toch Nie had ge gene smartphone had ge het nog zelfs niet geweten man hij is rijk hij is president zo stom is dieje Nie Zenne gelle trapt daar allemaal in ja. In elk geval slimmer dan ons want wa bent gij ne bandwerker mss

 • Jos Dupont

  Alles is toch de schuld van Trump ! Spijtig dat ze daar olie hebben , ze zouden anders wel een toontje lager zingen en nog in de woestijn op hun kamelen doelloos rond kamelen .