Instagrammers drijven de spot met "kleinste verlovingsring ooit"

Verschillende Instagrammers, vooral vrouwen, dreven de spot met de grootte van de ring. "Maar ik had geen andere gewild", reageert de toekomstige bruid.
Instagram/jeneatslife Verschillende Instagrammers, vooral vrouwen, dreven de spot met de grootte van de ring. "Maar ik had geen andere gewild", reageert de toekomstige bruid.
Fier als een gieter postte Jen Phanomrat begin deze maand een foto van haar verlovingsring op Instagram. Er volgden meteen felicitaties, maar ook bikkelharde kritiek: verschillende volgers, vooral vrouwen, dreven de spot met de grootte en stijl van de ring.

Al negen jaar vormen Jen en Leo Samanamud een koppel. Begin juni ging Leo door de knie en vroeg hij zijn eega ten huwelijk. Jen zei 'jes' en postte trots een foto van het juweel dat Leo voor haar uitgekozen had. "Negen jaar later, ik heb JA gezegd tegen mijn beste vriend!" schreef ze erbij.

Het regende meteen gelukwensen, maar de bruid in spe kreeg ook veel negatieve commentaren te verwerken. Verschillende van haar volgers haalden de grootte en stijl van de verlovingsring door de mangel. "Alsof hij in de winkel naar de kleinste ring ter wereld heeft gevraagd", klinkt het onder andere. "Waar is de ring?", "Hij is microscopisch klein" en "Het moet rot zijn om na negen jaar zo'n ring te krijgen", merken nog anderen op. 

9 years later, I said YES to my best friend! ❤️

Een foto die is geplaatst door null (@jeneatslife) op

In een interview met Yahoo News zegt de foodblogster: "Leo weet precies wat ik graag zie: een eenvoudige gouden ring met een kleine parel. Ik zou exact dezelfde ring hebben gekozen." De Amerikaanse zegt gechoqueerd te zijn door alle negatieve opmerkingen, maar ze laat die haar verlovingsgeluk niet verpesten. "Ik sta er vooral van versteld hoeveel vrouwen hun tijd verspillen om ons moment van geluk te verstoren."

Een datum voor het huwelijk heeft het koppel nog niet gekozen. Maar Jen kijkt nu al erg uit naar haar grote dag. "Leo is mijn beste vriend", besluit ze.

Verschillende Instagrammers dreven de spot met de grootte van de ring.
Instagram/jeneatslife Verschillende Instagrammers dreven de spot met de grootte van de ring.9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • marc wils

  Klein tot daar aan toe maar hij is gewoon te klein voor die vinger het spant nogal.

 • Sabine Van de Kerkhove

  Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd....

 • Kevin Vercamme

  Ge kunt ze beter verlovingsgeld geven dan .

 • Marlies Schoefs

  De mens matrialistisch en egoistisch

 • sjaak vanslembrouck

  Ik vind niet dat een verlovingsring enorm duur moet zijn. maar hier ziet het er wel uit alsof hij 1 of meer maten te klein is voor haar vinger. Geen idee hoe ze die om haar vinger kreeg, lijkt een beetje alsof hij in haar vel snijd.