Indiase studente gekroond tot Miss World

Miss India - en nu Miss World - Manushi Chhilar.
AFP Miss India - en nu Miss World - Manushi Chhilar.
Een studente geneeskunde uit India is vandaag in de Chinese badstad Sanya verkozen tot Miss World. 

India is samen met Venezuela het land met de meeste laureates in de geschiedenis van de wedstrijd, die in 1951 werd opgericht. De 20-jarige Manushi Chhillar treedt in de voetsporen van enkele Bollywoodactrices en is de zesde Miss World uit India.

Miss France Aurore Kichenin eindigde in de top vijf en miss Engeland Stephanie Jayne Hill eindigde op de tweede plaats. Miss België Romanie Schotte verdedigde de Belgische eer in China. Zij haalde de top 15 niet. Op Instagram laat Romanie wel weten dat Miss World een prachtige ervaring was.  

Miss Mexico Alma Andrea Meza Carmona (L) eindigde op de tweede plaats, de derde plaats ging naar Miss England Stephanie Jayne Hill (R).
AFP Miss Mexico Alma Andrea Meza Carmona (L) eindigde op de tweede plaats, de derde plaats ging naar Miss England Stephanie Jayne Hill (R).
AFP3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • armand mudah

    spijtig dat die verkiezingen niet meer uitgezonden worden , zou eens iets anders zijn dan telkens weer dezelfde series en filmen te draaien die we al 10 keer gezien hebben

  • Frans Dedokker

    Politiek verkozen?

  • Fred Fourgon

    Mooie vrouw. Terecht verkozen.