Exclusief voor abonnees

In Tulsa trapt Trump zijn campagne af: “Het is de perfecte storm”

De emoties lopen hoog op bij het gebouw waar Trum zijn rally zal houden.
Getty Images De emoties lopen hoog op bij het gebouw waar Trum zijn rally zal houden.
Uitgerekend op de dag dat zwarte Amerikanen hun vrijheid vieren, wilde Donald Trump zijn campagne beginnen in Tulsa, toneel van de grootste lynchpartij uit de geschiedenis van de VS. Een dag uitstel brengt de gemoederen niet tot bedaren.

Je hebt 3% van dit artikel gelezen
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Gino Denil

  En ondanks al die mooie valse beweringen zit uiteindelijk dat BOK center half vol en zijn de activiteiten voor buiten het center afgelast bij gebrek aan volk, Karel Tichmann. Hoe snel de realiteit wensdromen kunnen achterhalen.

 • Jef Gevers

  Toch geweldig te zien hoe de mensen nog op ern deftige manier hun standpunt willen tonen zit er bij de dems niet in biden komt niet uit zijne kelder willen of niet mogen dat zullen we nooit weten !

 • Piet Deroover

  Het wordt weer spannend in de VS. Goed voor de media.

 • Karel Tichmann

  2 miljoen mensen hebben tickets (gratis) aangevraagd. 6 dagen van te voren stonden er al mensen al in de rij. Er is ruimte voor 22.000 mensen in het BOK center, 80.000 in de parkeerplaats. Het wordt een prachtige dag..

 • Didi Bellens

  Degene die nu nog op zotte Trump stemmen zijn geen haar beter, maar ja het is dan ook Amerika.