Exclusief voor abonnees

IN KAART. Reizen naar Frankrijk kan meestal nog maar steeds meer departementen kleuren oranje

Toeristen aan de Eiffeltoren in Parijs
REUTERS Toeristen aan de Eiffeltoren in Parijs
Parijs is dit jaar een zalige bestemming voor Vlaamse toeristen. Ook in de rest van Frankrijk kunnen we nog op vakantie, met uitzondering van één departement dat code rood heeft gekregen. Maar het land dreigt de controle over de verspreiding van het virus wel te verliezen. Op de onderstaande kaart zie je hoe alsmaar meer departementen oranje kleuren in Frankrijk.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen
16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • sandra peeters

  En turkeye waneer krijgt dit velig land ook eens groen

 • sandra peeters

  Waarom verbod turkeye is daar best velig laat de mensen bij terug keer dan test doen zoals duitsland

 • Isabelle De Nobele

  14 augustus gaan wij, hopelijk, met veel meer plezier dan ooit op reis. Naar Frankrijk :) mijn ouders wonen aan zee en het is er gewoonweg niet te doen. Gans België zit er... Aurevoir et merci!

 • Tuur Schiepers

  Hier in Callen in de Landes is nog geen enkele besmetting geweest

 • DIRK VAN DESSEL

  Laat het advies van buitenlandse zaken voor wat het is en kijk op de franse websites. Alles groen ?Zoals Van Ranst zegt; gezond verstand. blijf weg uit grote steden en geniet van de stilte en de rust in midden Frankrijk. Leve mijn columbus.