Huiveringwekkend: attractie in India komt los en valt 6 meter naar beneden, minstens 2 doden

Een bezoek aan een pretpark in Ahmedabad, in India, liep gisteren voor 31 mensen helemaal fout af. Ze zaten op de ‘Discovery’ attractie, waarbij een soort platform van links naar rechts slingert. Wanneer het platform zo’n zes meter boven de grond hangt, knakt één van de kabels en crasht het platform tegen een paal waarna het naar beneden valt. 

Iedereen werd naar het ziekenhuis gebracht. Hoe erg de gewonden er aan toe zijn, is nog niet geweten. Zeker twee mensen overleefden de val niet. Volgens het pretpark waren er vooral jonge mensen aanwezig gisteren. De slachtoffers zijn jonge twingers. Hoe het kan dat de attractie los kwam, wordt nog onderzocht door de politie.

rv20 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Elke De Vlieger

  De attracties die hier in de parken afgekeurd worden omdat ze niet meer aan onze strenge veiligheidsregels voldoen, worden verkocht aan het buitenland. En dan helaas gebeuren dit soort ongelukken.

 • Kevin Beskes

  Fred Sem Geloof dat jij terug naar school moet! Iets tegen China toevallig? 80% van de spullen in jouw huis komt uit China. Bevolking mag dan niet zo rijk zijn als ons het land is immens rijk en ver zijn tijd vooruit! Maar als jij beter staal kunt maken ben ik heel benieuwd!

 • Joëlle-Tony Dejaifve-Peelman

  Mankementen zijn er ook in Europa hoor. Toen ik 16 jaar was ben ik naar Heidepark in Duitsland geweest. Ik ben daar op de Big Loop geweest, wanneer je in het begin schuinrecht naar boven gaat wou ik in de helft testen of mijn beveiliging die je over je hoofd trekt vast zat. Plots ging de mijne los naar boven. Iedereen in paniek in het treintje, ook de mensen die beneden stonden te kijken begonnen te roepen naar de machinist. (Zie vervolg volgende reactie)

 • kris Gijselinck

  @Steven De Venter De "sledge hammer" gaat niet over de kop en is een serieus pakske zwaarder uitgevoerd zenne... Niet te vergelijken. ! ! ! !

 • Marijke Plessers

  Boris Kemps, jij hebt vast geen kinderen . Dat is uw manier van denken mss, maar voor de kinderen en de "grote" kinderen is het het wachten waard. De uitstap maak je zelf zo duur als je wil. Jij gaat dan ook nooit naar de kermis zeker, want dat is nog veel duurder.