Ga naar de mobiele website
^ Top

Huis van Afgevaardigden verwerpt poging om president Trump af te zetten

REUTERS
Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft vandaag met een overweldigende meerderheid een poging verworpen om de procedure ter afzetting van president Donald Trump op te starten, zo heeft de conservatieve zender Fox News gemeld.

Het Democratische Congreslid Al Green diende twee artikels in ter impeachment van het staatshoofd. In een toespraak noemde hij Trump "ongeschikt" voor het ambt en beschuldigde hij de Republikeinse bewoner van het Witte Huis van "zware misdrijven".

Er waren 364 stemmen tegen een procedurele maatregel rond de resolutie en 58 Democraten stemden voor. Daarmee was de resolutie van de baan.
14 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Christiaan Goethals

  De schade die Trump nu aanricht zal in de volgende jaren duidelijker merkbaar worden. Binnen 4 jaar zijn de republikeinen teruggedrongen tot een minderheid in de senaat.

 • Benny Marcelo

  Waar is de tijd dat Amerika kenner Soenens voorspelde dat Trump nooit president kon worden. Nadien voorspelde dat Trump zou afgezet worden. Wordt het niet eens tijd om een echte Amerika kenner naar ginder te sturen i.p.v. ne rooie rakker.

 • ronny verachtert

  wanneer gaan ze die trump eens eindelijk het zwijgen op leggen ze moeten gewoon doen als bij JFK , direct gedaan met zijn gezever en zijn dikke leugens

 • Jacques De Meulemeester

  Ze zullen misschien anders stemmen als er iets héél ergs gebeurd.....

 • Jef Klabas

  Eigen aan het linkse gedachtengoed ...democratie telt alleen maar als het in hun kraampje past en verder niets!

Meld een bug