Huilende baby gevonden dichtbij de plek waar vijf familieleden eerder dood werden aangetroffen

Illustratiebeeld
AP Illustratiebeeld
Vorige week werd een familie van vijf dood aangetroffen aan de afgrond van een klif op Fiji. Eerder deze week ontdekten enkele voorbijgangers een huilende baby, dichtbij de plek waar de familie van het kind werd gevonden. 

De 63-jarige Nirmal Kumar, zijn vrouw Usha Devi (54), hun dochter, Nileshni Kajal (34) en haar twee dochters Sana (11) en Samara (8) woonden in Nadi, een stadje op het eiland. Hun lichamen vertoonden geen sporen van geweld. Post mortem-onderzoek wees uit dat de familie vermoedelijk gestorven is na het innemen van een giftige stof. Het onderzoek naar wie verantwoordelijk is voor het toedienen van de schadelijke substantie, is nog volop bezig. 

Na de mysterieuze dood van deze familie vonden enkele voorbijgangers maandag een huilende baby, die door lokale media Samaira Kumar wordt genoemd. Kelera Toloi, een vijfentwintigjarige vrouw was een van hen. “Gelukkig liep ze niet, anders was ze misschien wel van de klif gevallen. Op het eerste zicht leek de baby ongedeerd te zijn, ze leek enkel honger te hebben”, vertelde de vrouw aan de Fiji Sun. “Ik vraag me af welke gestoorde geest zoiets kan doen.” 

De baby werd naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek, maar zou niets aan het voorval hebben overgehouden. 

De broer van de vermoorde familie, Nirmal Kumar, vertelde aan de Nieuw-Zeelandse krant Stuff dat de familie veel moeite had om hun dood onder ogen te zien. “Het is niet één iemand, het zijn er vijf, een hele familie weggevaagd. Het zijn geen makkelijke tijden, maar we doen ons best.” Zaterdag wordt de familie op Fiji begraven. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.