Hoogbejaarde Brit (102) die drie dagen op z'n dak lag overleden

iStock
De hoogbejaarde Brit die drie dagen op het dak van zijn huis in Bigbury-on-Sea lag, is in het ziekenhuis overleden. Dat heeft de politie bekendgemaakt.

De 102-jarige Ron Easton werd vorige week door de autoriteiten op het platte dak gevonden. De voormalige coureur, lokaal beter bekend als Ton-Up Ron, kwam waarschijnlijk ten val toen hij zijn televisie-antenne wilde bijstellen, melden Britse media. De vrouw die hem regelmatig melk bracht, sloeg alarm toen ze ongeopende flessen bij zijn deur vond en de man onbereikbaar bleek.

Easton werd in stabiele toestand naar het ziekenhuis gevlogen, maar overleed vrijdag alsnog. “Onze oprechte condoleances gaan uit naar de familie en vrienden van Ron”, twittert de politie, die Ton-Up Ron een 'Local Legend' noemt. In zijn dorp hing de vlag gisteren halfstok. Tot het ongeval werd Easton nog regelmatig gespot in zijn blauwe MG.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Marc LInden

    die op zijn dak lag????? naar omhooggevallen Brit.....wat doet een 102 jarige op zijn dak.???