Hoogbejaarde Brit (102) die drie dagen op z'n dak lag overleden

iStock
De hoogbejaarde Brit die drie dagen op het dak van zijn huis in Bigbury-on-Sea lag, is in het ziekenhuis overleden. Dat heeft de politie bekendgemaakt.

De 102-jarige Ron Easton werd vorige week door de autoriteiten op het platte dak gevonden. De voormalige coureur, lokaal beter bekend als Ton-Up Ron, kwam waarschijnlijk ten val toen hij zijn televisie-antenne wilde bijstellen, melden Britse media. De vrouw die hem regelmatig melk bracht, sloeg alarm toen ze ongeopende flessen bij zijn deur vond en de man onbereikbaar bleek.

Easton werd in stabiele toestand naar het ziekenhuis gevlogen, maar overleed vrijdag alsnog. “Onze oprechte condoleances gaan uit naar de familie en vrienden van Ron”, twittert de politie, die Ton-Up Ron een 'Local Legend' noemt. In zijn dorp hing de vlag gisteren halfstok. Tot het ongeval werd Easton nog regelmatig gespot in zijn blauwe MG.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Urban Vyaas

    102 jaar. En dan heeft hij nog drie dagen op dat dak gelegen! Geen eten, geen drinken en in de kou ... en hij leefde nog! Heeft nog een weekje in het ziekenhuis gesukkeld om dan toch maar de pijp aan Maarten te geven. Oude taaie hield het waarschijnlijk voor bekeken toen ze hem influisterden dat hij beter naar het rusthuis zou gaan.

  • Marc LInden

    die op zijn dak lag????? naar omhooggevallen Brit.....wat doet een 102 jarige op zijn dak.???