Hondje gered dat week op sofa dobberde na orkaan Florence

De reddingswerkers geloofden hun oren niet toen ze geblaf hoorden in het ondergelopen huis.
Humane Society of Missouri De reddingswerkers geloofden hun oren niet toen ze geblaf hoorden in het ondergelopen huis.
Een maltezerhondje dat dagenlang op een drijvende sofa dobberde na de doorgang van orkaan Florence is met haar baasje herenigd.

Soshes baasje was niet in North Carolina toen de orkaan aan land kwam en de vrouw kon ook niet naar haar ondergelopen huis in Burgaw terugkeren. De vrouw belde de dierenbeschermingsorganisatie Humane Society of Missouri, die een team naar North Carolina stuurde. Dat team had de grootste moeite om het huis terug te vinden. Bij hun derde poging viel de motor van hun boot in panne, waarna ze verder moesten peddelen. Toen ze het huis naderden, hoorden ze geblaf in de woning. De redders ramden de deur in en vonden Soshe op de sofa, die in de woonkamer dreef. Een vriend van Soshes gezin pikte het hondje op in het dierenasiel en bracht Soshe bij haar baasje.

Op 14 september kwam orkaan Florence aan wal in North Carolina. Tijdens de storm vielen 51 dodelijke slachtoffers, waaronder 39 in North Carolina. Naar schatting kwamen 3,4 miljoen kippen en kalkoenen om, naast 5.500 varkens. 
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • ingrid mertens

  Dank u redders

 • Marijke Molenberghs

 • Sara Delaere

  Zo mooi echt prachtig! Dat maakt mijn dag helemaal terug goed RESPECT ❤️

 • Freddy van Puymbrouck

  Schitterend want dieren worden vaak vergeten bij zulke gebeurtenissen en honden zijn toch de beste vrienden van de mens.

 • sarrasca violetta

  Wel zoiets vind ik prachtig!!!