Hoe jonger, hoe gewilder: een ongekend kijkje in de leefwereld van escortboys

Een matras dat gebruik wordt voor de seks op een homo-ontmoetingsplaats in de regio.
Een matras dat gebruik wordt voor de seks op een homo-ontmoetingsplaats in de regio.
Ze zat in de dubieuze chatboxen van gaywebsites, bezocht de afwerkplekken en hoorde hun wanhopige verhalen. Onderzoekster Daniëlle van Went drong diep binnen in de bizarre wereld van jongensprostitutie.

Als ze tijdens de fotoshoot voor bij dit interview in het park loopt, kan ze het niet laten. We zijn er nu toch”, zegt Daniëlle van Went. De zorgcoördinator van het Expertisecentrum voor Mensenhandel en (jeugd)Prostitutie van welzijnsorganisatie Lumens in Eindhoven schiet achter een elektriciteitshuisje en loopt vervolgens een paadje achter de bosjes in. Bijna niemand weet dat dit paadje hier loopt. Ik heb al geregeld meegemaakt dat ik op deze manier op een stel stuit dat nog snel de broek omhoog hijst. Bang? Nee, dat ben ik niet.”

Je hebt 7% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • nochga re

  @karin ik denk dat er evenveel pedofiele vrouwen zijn maar een jonge kerel gaat dat waarschijnlijk niet zozeer erg vinden als een oude schuur in brand vliegt. Zelfde met vreemdgaan... Voor elke man die vreemdgaat moet er wel een vrouw tegenover staan maar meestal hoor je alleen een eenzijdig verhaal over vreemdgaan door mannen

 • huib matthijssen

  Niks nieuws onder de zon.

 • jos indigne

  Jean Paul , van de pooiers zeker om te zwijgen .

 • karin verwimp

  Als je weet dat de overgrote meerderheid van de pedofielen mannen zijn, dan verschiet ik van die "hoe jonger, hoe liever" niet.

 • Jean Paul Peelos

  "Expertisecentrum voor Mensenhandel en (jeugd)Prostitutie van welzijnsorganisatie Lumens in Eindhoven". Nooit eerder van gehoord. Wat mij interesseert is hoe deze instellingen aan de centen komen om te bestaan.