Exclusief voor abonnees

Hoe deze Amerikaanse multimiljonair zeker honderd minderjarige meisjes naar zijn privé-eiland lokte voor een ‘massage’

Jeffrey Epstein poseert samen met Donald Trump in Palm Beach (Florida) in 1997.
Getty Images Jeffrey Epstein poseert samen met Donald Trump in Palm Beach (Florida) in 1997.
Die massages gingen snel over in seks, al dan niet met anderen. De meisjes, sommigen net 13 jaar, werden vervolgens uitgeleend aan machtige vrienden van Jeffrey Epstein. Ze zijn inmiddels vrouwen, maar hebben nog altijd hun verhaal niet kunnen vertellen. Tot nu.

Zeker honderd moeten het er zijn geweest, minderjarige meisjes die vanaf 2001 door de multimiljonair Epstein naar een van zijn huizen, zijn vliegtuig of zijn privé-eiland werden gelokt. Ze kregen er geld voor, en werden betaald als ze via een soort piramidespel nieuwe vriendinnen aandroegen.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jurgen Van Spaendonk

  Spijtig dat de enige foto die deze onpartijdige krant van de man kon vinden eentje is waar Trump op staat te blinken.

 • Sophie DeWolf

  Dit is eigenlijk een Hollywood “legende” dat al jaren de stiekem de ronde doet. Een “big story” onder de conspiracy theorists. Of er iets van waar is.. dat valt nog te bezien. Ben in elk geval dat het verhaal na al die jaren toch naar boven is gekomen.

 • Guy Dupont

  Weer zo een 'overdreven' verhaal wat pas jaren later uitkomt. Totaal ongeloofwaardig!

 • Thierry Vansweevelt

  En waarom moest Trump erbij op de foto en niet Clinton?