Hier is Trump ongelofelijk trots op. En dat doet de wenkbrauwen fronsen

TBN Exclusive
Donald Trump staat er niet meteen om bekend erg bescheiden te zijn. Tijdens een televisie-interview met de conservatieve politicus Mike Huckabee claimde hij zelfs dat hij de uitvinder is van het woord 'fake'.

Tijdens het interview waren er heel wat uitspraken die de wenkbrauwen deden fronsen. Zeker toen de president ermee uitpakte dat hij het woord 'fake' had uitgevonden. "Het is één van de beste termen waarmee ik tijdens mijn politieke carrière op de proppen ben gekomen", zei hij.

"Misschien dat andere mensen die term vroeger al eens gebruikt hebben, maar toen is het me nooit opgevallen", beweerde Trump.

"Mooie, zachte keukenrollen"
Ook op de hulp die hij geboden had aan de bevolking van het door een orkaan getroffen eiland Puerto Rico was hij erg trots. "Wij hebben het daar heel goed aangepakt", meende Trump. Vooral het feit dat hij had meegeholpen met de verdeling van hulpgoederen vond hij geweldig. Nochtans kwam zijn opvallende actie - het gooien van keukenrollen naar de menigte - de president op heel wat kritiek te staan.

Maar de steenrijke zakenman zag dat uiteraard anders. "Ze hadden daar van die mooie, zachte keukenrollen. Het waren zeer goede keukenrollen. De mensen riepen naar me. Ik had er plezier in en zij ook", aldus Trump. "De volgende dag verscheen in de media dat het onrespectvol was, terwijl de menigte me ongelofelijk toejuichte op het moment dat ik de zaal betrad."

Gelukkig heeft de president nu een term uitgevonden om dergelijke onwaarheden te beschrijven.
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gerd Peeters

  Allee, ze hebben weer iets gevonden om Trump af te kraken, mensen toch, houden ze nu nog niet op?

 • patrick claeys

  Volgens mij moet Donaldje al een tijdje leven met het gevoel dat vast iedereen wel kent van uit de kindertijd: Verlangen naar wat Sinterklaas zal brengen, dromen over al wat men er straks allemaal mee zal kunnen doen....om dan, wanneer Sinterklaas weer voor een jaar naar Spanje is, te moeten vaststellen dat het allemaal één grote illusie is....

 • Nikki De Ren

  Ik hoop voor alle levende wezens op aarde dat deze ziekelijke man afgezet wordt omwille van zijn psychiatrische beoordeling. Want het loopt echt de spuigaten uit! Een megalomaan eerste klas is hij!

 • Jakke Troost

  Hij heeft gelijk. Niemand minder dan Trump zelf heeft het woord 'fake' uitgevonden. Het is ook op niemand meer toepasbaar.

 • Jan van Helmont

  Hoe zouden normale gezonde geestelijk evenwichtige Amerikanen zich voelen bij dit "presidentschap"? Dat vraag ik mij nu al maanden af. Een onbegrijpelijke situatie.