Het leek erop dat Crystal niets zou krijgen, maar Hugh Hefner zou vrouw toch appeltje voor dorst van 10 miljoen nagelaten hebben

PN, RV
Crystal Harris zou nu toch niet met lege handen achterblijven na de dood van haar echtgenoot en Playboybaas Hugh Hefner (91). Volgens de Amerikaanse showbizzsite TMZ zou ze een luxueuze villa krijgen van 6 miljoen euro en nog eens 4 miljoen uit een voorhuwelijkscontract.

De site kon de hand leggen op een akte van een huis in de Hollywood Hills, dat is ondergebracht in een trust op naam van Crystal. Hefner zou de villa voor zijn vrouw gekocht hebben in 2013, een jaar na zijn huwelijk met zijn zestig jaar jongere bruid. Het huis van 550 vierkante meter heeft vier slaapkamers, vijf badkamers en een infinitypool.

Volgens TMZ zouden bronnen die betrokken zijn bij het afhandelen van de nalatenschap ook verteld hebben dat er verder 4 miljoen euro opzij is gezet voor Crystal. Dat bedrag zou deel uitmaken van een voorhuwelijkscontract dat het koppel tekende voor het in het huwelijksbootje stapte.

Fortuin
Hefner stierf afgelopen woensdag in zijn Playboy Mansion in Los Angeles. Hij was in totaal drie keer getrouwd en laat zijn fortuin - dat geschat wordt op 43 miljoen dollar - onder meer na aan zijn vier kinderen uit zijn huwelijk met Playmate Kimberly Conrad, de universiteit van Zuid-Californië en een aantal liefdadigheidsinstellingen.

epa
photo_news15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jeanke Devisser

  Tis toch een ferm mooi blondje, ze zal het wel verdiend hebben. Schoon geste van Hef.

 • BertPienter

  Waaruit weeral eens blijkt dat de media dingen schrijft zonder controle van waarheidsgehalte. Hopelijk trekken ze de nodige lessen om volgende keer iets meer discretie aan de dag te leggen.

 • Ikke Dus

  Verdiend geld

 • Fashion2017

  Goed zo!

 • irene van impe

  Ik vind het goed dat deze vrouw niet met lege handen achterblijft.