Exclusief voor abonnees

Het is Trump die onder vuur ligt, maar Biden die de klappen krijgt

Democraat is koppositie in de presidentsrace aan het verliezen

AFP
De belastende onthullingen over Donald Trump volgen mekaar in sneltempo op. Maar ze raken hem niet. Het is zijn rivaal Joe Biden die de klappen krijgt. Die dreigt zijn koppositie bij de Democraten kwijt te spelen en verliest in de recentste peiling voor het eerst ook van Trump.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu30 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Tomas Hulsmans

  Mensen geloven graag in fabels en leugens. Zie Trump, zie Boris Johnson, zie hier stemmen voor nva.. Ge stemt basically op mensen die u iets voorliegen en u daarna genadeloos aanpakken om zichzelf te verrijken. Geen verschil met oplichters in feite

 • Tom Haezebrouck

  De pers heeft nog altijd niet door dat leugens niet werken. De mensen zijn dat fake nieuws zo beu als koude pap. Het enige bewijs is dat Biden zijn zoon zich heeft verrijkt in Oekraïne en in China.

 • Philip Claeys

  Vanaf dag één van het presidentschap van Trump hebben de mainstream media alles uit de kast gehaald om hem aan te vallen. Denk maar aan de zogezegde samenwerking met de Russen. Het bleek verzonnen flauwekul. Veel Amerikanen zijn die blinde haat van de media tegen Trump spuugzat. Stel dat ze ooit eens met iets ernstigs op de proppen komen, dan zal niemand hun nog geloven.

 • marc Deglin

  trump : de amerikaanse politieker die doet wat hij beloofd heeft , een man van en voor het amerikaanse volk. hij doet wat het vlaams belang ook probeert te doen.

 • Daniel Wouters

  Zoon van,dochter van, het nepotisme viert hoog tij in de USA en blijkbaar is er steeds een reukje aan.