Heetste Russische spionne wierp alle wapens in strijd

Het spionageschandaal rond de knapste Russische spionne Anna Chapman dijt verder uit. Na de arrestatie door de FBI vorige week blijkt nu dat de spionne/babe ook in Engeland een spionagenetwerk heeft uitgebouwd met liefst 35 diplomaten die van spionage verdacht worden. Naar analogie met 007 spreken ze over Het Kanaal over 'Agente 90-60-90' verwijzend naar haar sexy maten. Als spionne gooit Chapman al haar seksuele wapens in de strijd. Zo zijn er foto's opgedoken van Chapman tijdens SM-sessies en ook topless foto's.

Vorige week getuigde haar ex-vriendje al in 'The Sun' wat voor een beest La Chapman was in bed. Ze was blijkbaar ook niet vies van SM-sessies en hanteerde daarbij gretig de zweep. "Anna hield van pijn. Ze deed niet liever dan tepelklemmen dragen en met een zweepje uithalen. Ze liet zich ook dolgraag naakt fotograferen", zegt Alex Chapman aan News of The World.

Zimbabwe
Na de arrestatie van zijn ex-vrouw werd ook Alex Chapman urenlang ondervraagd. Daarbij ging het niet over het spionageweb dat ze in New York had opgezet, maar over wat ze in Londen allemaal uitspookte. Zo zou ze via haar vader (ex-KGB-agent Vasily Kuschenkor) in contact gekomen zijn met de omstreden Britse zakenman Ken Sharpe. Anna Chapman zou op die manier enkele miljoen Britse pond van Groot-Brittannië naar Zimbabwe versluisd hebben. (kh)

Photo News
Na de VS is nu ook Engeland in de ban van de sexy topspionne.
REUTERS Na de VS is nu ook Engeland in de ban van de sexy topspionne.
Photo News