Hartverwarmende foto in nasleep van tragedie Charleston gaat viraal

John Nettles Jr
Onderschat nooit de kracht van een knuffel. Een foto waarop te zien is hoe een klein blank jongetje een zwarte vrouw een dikke knuffel geeft in Charleston gaat viraal. Een mooie, hartverwarmende en krachtige boodschap na de tragedie in Charleston vorige week. "Parker begrijpt niet hoe krachtig deze knuffel is. Hij begrijpt niet dat onlangs nog een andere blanke jongen besloot om zwarte mensen te vermoorden, gewoon omdat ze zwart zijn", vertelt zijn papa op Facebook.

In de nasleep van de gruwelijke schietpartij in een kerk in Charleston gingen Beth en Taylor de straat op om gratis knuffels uit te delen om zo een boodschap van vrede uit te dragen. De kleine Parker vloog de vrouwen om de nek en zijn papa John Nettles Jr. wist het mooie moment vast te leggen. "Het is mogelijk de mooiste knuffel die ik ooit heb gezien", zegt hij.

Nu de foto viraal gaat, verkoopt John Nettles Jr. twee versies als poster. 100% van de opbrengst gaat naar de getroffen 'Mother Emmanuel A.M.E. Church' in Charleston.