Hartverscheurende foto toont hoe moeder afscheid neemt van stervend dochtertje (1,5)

RV
De 31-jarige Morgan Beck, de vrouw van olympisch skikampioen Bode Miller (40), deelde gisteren op sociale media een hartverscheurende foto waarop te zien is hoe ze afscheid neemt van hun 19 maanden oude dochtertje Emeline. "Ik wou dat ik je nog een dag langer kon vasthouden", schrijft de jonge moeder bij de foto.

Emeline werd op 11 juni 2018 bewusteloos aangetroffen in het zwembad van een buur van het koppel in Coto de Caza in Orange County, ten zuiden van Los Angeles. Morgan en haar partner waren op dat moment aanwezig bij de buren op een feestje. De hulpdiensten kwamen snel ter plekke om het meisje te reanimeren, maar tevergeefs. 

"Ik zei tegen je - terwijl je in mijn armen lag - dat je op dit moment nog steeds de wereld kon veranderen en bergen kon verzetten. Elke stap die we vooruit zetten is dankzij jou en Levi (De 3-jarige Levi Hughes verdronk op dezelfde dag als het dochtertje van het koppel). Je zal voor altijd iets op deze wereld nalaten. Ik hou van je, mijn kleine meisje", schrijft Morgan bij de foto.

Vorige maand sprak het koppel voor het eerst over de tragedie die in juni plaatsvond. "Er gaat geen dag voorbij dat ik wens dat ik de mogelijkheid had om terug in de tijd te gaan en alles anders kon doen. We hopen door ons verhaal te delen dat we het verschil kunnen maken voor andere ouders die een kind verloren hebben", zei Morgan eerder tijdens het Amerikaanse televisieprogramma 'The Today Show'.

Morgan herinnert zich de bewuste dag nog alsof het gisteren was. "Ik zag mijn dochter in het water liggen en sprong onmiddellijk in het zwembad", aldus de jonge moeder die haar dochter reanimeerde terwijl een buur de hulpdiensten verwittigde. Aanvankelijk hadden de artsen goede hoop, maar de toestand van het meisje verslechterde aanzienlijk. Een dag later stierf Emeline in het ziekenhuis. 

In 2012 trouwde Miller met beachvolleykampioene Morgan Beck. Het koppel heeft een zoontje, Edward, geboren in 2015, een jaar voor de geboorte van Emeline. Er is een derde kindje op komst.

Tuesday’s got her like…

Een foto die is geplaatst door null (@morganebeck) op
48 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Katrien Smeyers

  Verschrikkelijk!! Ben der echt van aangedaan:((, ocharme toch, dat is het ergste wat je kunt meemaken je eigen kind moeten afgeven, veel sterkte aan de ouders en broertje, RIP Emeline

 • Paul Philippaerts

  Prachtige foto van een immens verdriet. Mensen hou je kleine kinderen weg van water. En leer ze zo vroeg mogelijk zwemmen. Hoe meer zwembaden er geplaatst worden hoe meer kans dat zulke droevige gebeurtenissen nog zullen plaatsvinden. We konden bidden,

 • Jon Carrago

  Erg maar wat ik niet begrijp is dat ze zelf op dat feestje aanwezig waren en hun kindje van 19 maand NIET in het oog hielden waar dan nog een zwembad was... Onbegrijpelijk met dit als resultaat. Triest.

 • Marc De Metsler

  Veel sterkte voor die mama

 • BEVERLEY HILLS

  Zo erg... ocharme...