Hartverscheurend: grootvader eet bij foto overleden vrouw op huwelijk kleindochter

Grootvader Billie bij de foto van zijn overleden vrouw.
Twitter @Sahrah Elswick Grootvader Billie bij de foto van zijn overleden vrouw.
Op een huwelijk vloeien vaak heel wat tranen, maar bij kleindochter Sahrah Elswick was dat om een heel ongewone reden. Sahrah nam op haar huwelijk namelijk een aangrijpend tafereel waar: haar grootvader zat in zijn eentje te eten bij de foto van zijn overleden vrouw.

Als eerbetoon aan hun overleden dierbaren die niet op het huwelijk aanwezig konden zijn, hadden Sahrah en haar partner enkele foto’s op een versierde stoel gehangen . “We weten dat jullie hier zouden zijn als de hemel niet zo ver was”, schreven ze bij de foto’s. Op die manier wouden ze de leegtes van hun familieleden een plaats geven.

Wanneer Sahrah later op de dag voorbij de stoel wandelde, zag ze hoe Billie, haar grootvader, bij de foto van zijn vrouw zat om dit belangrijke moment met haar te kunnen delen. “Ik barstte onmiddellijk in tranen uit”, zei Sahrah,  “mijn hart brak maar ik was tegelijk vol bewondering voor hoe puur hun liefde was en is”.

Ze plaatste de ontroerende foto’s op twitter en het bericht is intussen bijna 20.000 keer gedeeld.




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.