Haar man stierf vorig jaar. Maar kijk wat er gebeurt wanneer ze deur opendoet...

videostill
Jenn verloor vorig jaar plots haar man. De kinderen waren hun papa voorgoed kwijt. Dit zou hun eerste kerst worden in dit huis in de Amerikaanse staat Utah zonder hem. YouTuber Stuart Edge en de plaatselijke gemeenschap besloten de krachten te bundelen om hun terugkeer extra bijzonder te maken.

Vooraleer Jenn en de kinderen weer hun intrek in het huis zouden nemen, vormden Stuart en zijn vrienden de woning om tot een fantastisch kerstsprookje. Zowel het hele exterieur en als de binnenkant werden volledig onderhanden genomen. De woning wordt feeëriek verlicht en sfeervol aangekleed. Het is echt magnifiek.

Jenn die zelfs niet wist of ze wel een kerstboom ging zetten na de dood van haar man, is overmand door emoties bij het zien van haar sprookjeshuis. De mama en haar kinderen worden omvergeblazen terwijl een koor kerstliederen zingt. Wanneer ze binnenwandelt, volgt er echter nog een grotere verrassing.

De vrouw had maanden zitten sparen voor een grafmonument voor haar overleden echtgenoot. Helaas moest ze al die gespaarde fondsen aanspreken om haar dak te laten maken. Bekijk in onderstaande video wat Stuart en de lokale gemeenschap hebben gedaan voor haar.