Grote elektriciteitspanne in Disneyland: “Bezoekers zijn ontevreden, de spanning stijgt”

REUTERS
Disneyland Parijs heeft een hele tijd met een grote elektriciteitspanne gekampt. De meeste attracties werkten niet meer, wat tot grote frustraties leidde bij de bezoekers van het park. Na twee uur lijkt het euvel nu toch hersteld te zijn.

“Sinds deze ochtend ligt alles in panne. En dat op de feestdag van de Federatie Wallonië-Brussel”, het stikt hier van de Belgen. De bezoekers zijn ontevreden, de spanning stijgt”, getuigt Bastien.

“Vakantie nemen, vier uur onderweg, 30 euro parking en dan op geen enkele attractie kunnen... Bedankt Disney”, voegt Sabine toe.

“In dit deel van het park werken maar twee attracties en daar staan nu natuurlijk enorme wachtrijen. Het zou om een technisch probleem gaan, maar voor de rest krijgen we geen uitleg. We betalen geen honderden -ja, zelfs duizenden euro’s- om dan niets te kunnen doen”, besluit Morgane.
15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Patrick Ollivier

  Puur pech. Disneyland kan er niks aan doen. Frustrerende, dat wel, maar van waar komt die panne ? Het kan overal gebeuren, Plopsaland,Walibi,Bellewaerde,Bobejanland, enz....

 • Lecocq Daniel

  Een federaal feest en de mensen gaan dat in het buitenland vieren?

 • Jo Van Caenegem

  'De spanning stijgt'?! Dan is dat toch goed?! Ah, ok, ja ik begrijp het.

 • Gerard Braeckmans

  "Vakantie nemen, vier uur onderweg, 30 euro parking en dan op geen enkele attractie kunnen... Bedankt Disney”, voegt Sabine toe." Tja, Sabine kiest er dan wel zelf voor om vakantie te nemen, vier uur onderweg te zijn en 30 Euro parking te betalen. De electriciteitspanne is iets anders, dat is pech hebben!

 • Lieve Disneyverzameling

  je ga voor 1dag naar disneyland is zeker pech hebben!