Grote bijenzwerm verhindert Duitser om zijn huis te verlaten

Agenten kwamen ter plaatse, maakten een foto van de situatie en riepen op hun beurt de hulp in van een imker
Kreispolizeibehörde Rhein-Erft-Kreis Agenten kwamen ter plaatse, maakten een foto van de situatie en riepen op hun beurt de hulp in van een imker
In Duitsland heeft een man de hulp van de politie ingeroepen omdat hij zijn huis niet uit geraakte wegens een grote bijenzwerm in de voortuin. Nadat een imker erin slaagde om de insecten te vangen, kon de man alsnog zijn huis verlaten. Dat meldt de Duitse politie vandaag.

In Bergheim, een stad nabij Keulen, hadden bijen gisteren in nauwelijks 45 minuten tijd een nest zo groot als een autoband gemaakt. Dat deden de diertjes in de voortuin van een huis en de 43-jarige bewoner, die zijn zoontje moest ophalen, durfde zijn huis niet uit. Hij riep dan maar de hulp in van de politie.

De agenten kwamen ter plaatse, maakten een foto van de situatie en riepen op hun beurt de hulp in van een imker. Uiteindelijk kwam een imker ter plaatse en die slaagde er in om de zwerm bijen te vangen en te verplaatsen. De bewoner kon alsnog zijn zoontje in de kleuterschool ophalen, mits enige vertraging. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Christine Laevers

    Een artikel daar over, geeft alleen maar aan hoe ver de mensen staan van de natuur. Afgrijselijk ver dus.