Grote bijenzwerm verhindert Duitser om zijn huis te verlaten

Agenten kwamen ter plaatse, maakten een foto van de situatie en riepen op hun beurt de hulp in van een imker
Kreispolizeibehörde Rhein-Erft-Kreis Agenten kwamen ter plaatse, maakten een foto van de situatie en riepen op hun beurt de hulp in van een imker
In Duitsland heeft een man de hulp van de politie ingeroepen omdat hij zijn huis niet uit geraakte wegens een grote bijenzwerm in de voortuin. Nadat een imker erin slaagde om de insecten te vangen, kon de man alsnog zijn huis verlaten. Dat meldt de Duitse politie vandaag.

In Bergheim, een stad nabij Keulen, hadden bijen gisteren in nauwelijks 45 minuten tijd een nest zo groot als een autoband gemaakt. Dat deden de diertjes in de voortuin van een huis en de 43-jarige bewoner, die zijn zoontje moest ophalen, durfde zijn huis niet uit. Hij riep dan maar de hulp in van de politie.

De agenten kwamen ter plaatse, maakten een foto van de situatie en riepen op hun beurt de hulp in van een imker. Uiteindelijk kwam een imker ter plaatse en die slaagde er in om de zwerm bijen te vangen en te verplaatsen. De bewoner kon alsnog zijn zoontje in de kleuterschool ophalen, mits enige vertraging. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Christine Laevers

    Een artikel daar over, geeft alleen maar aan hoe ver de mensen staan van de natuur. Afgrijselijk ver dus.