Grote antiterreuractie in noorden Duitsland

Archiefbeeld
getty Archiefbeeld
Speciale eenheden van de Duitse politie hebben vanochtend in drie deelstaten invallen gedaan tijdens een grote antiterreuractie. Volgens Duitse media vielen de eenheden binnen op zeker tien plaatsen in Hamburg, Schleswig-Holstein en Mecklenburg-Vorpommern in het noorden van Duitsland.

Het zou gaan om een actie tegen verdachten die terreurbewegingen in Syrië zouden ondersteunen, mogelijk Islamitische Staat. 

Justitie wilde niet reageren op de berichten in de media en kondigde aan later met een verklaring te komen.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ANN LIMBOS

  Het is al lang 5 na 12.

 • Paul Boutsen

  Door dergelijke acties toont men in Duitsland aan dat men het toch niet zo "schaft".

 • robrecht Peeters

  Tsjetsjenen die als vluchtelingen naar Duitsland kwamen op uitnodiging van CDU'er Angela Merkel dan IS vervoegden en na het uiteenvallen van IS naar de heimat terugkeerden en nu het milieu van Bremen, Hamburg domineren.

 • Ronald Beintema

  Complimenten voor deze politie!!! Maar het is natuurlijk verschrikkelijk hoeveel werk de politie erbij heeft gekregen door hetgeen Merkel heeft veroorzaakt!!! En dat geldt voor alle West-Europese landen!!! Tijd voor remigratie!!!