Grap Oekraïense president gaat viraal: “Als wereldleiders een whatsappgroep hadden”

@rama_rajeswari
De Oekraïense president Volodymyr Zelensky was voor zijn carrièreswitch een comedian. En dat zullen de Oekraïners geweten hebben. Op de YES Ukraine 2019-conferentie toonde de president een grappig filmpje van een fictief gesprek tussen verschillende wereldleiders. De video waarin hij onder andere de draak steekt met  grootmachten als China en Rusland of landen als Finland en Wit-Rusland, ging intussen viraal.

Een politieke conferentie mag ook wel eens ludiek zijn, moet president -en comedian- Zelensky gedacht hebben toen hij filmpje in elkaar stak waarin hij verschillende regeringsleider bespotte. In de grappige video laat hij zien hoe een groepschat eruit zou zien als die gevoerd zou worden door enkele excellenties. Op de beelden die intussen via sociale media verspreid worden, is te horen hoe het publiek het grapje wel kan smaken. Ook op Twitter gaan de beelden viraal.
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ANN LIMBOS

  Heerlijk !

 • Marc Vanginderachter

  Vind ik wel geslaagd.

 • Dalila Bouchalaa

  Ge-ni-aal. Waarom hebben wij hier zo geen politiekers?

 • Geert Moens

  E zitten daar goed met die vent. Hier was intelligentie voor nodig.

 • Rik Claeys

  Waarom niet, moet kunnen.