Gigantisch privéjacht van 407 miljoen euro meert aan in Gibraltar

.
Instagram .
Het speeltje van de Russische miljardair Andrej Melnitsjenko, een monsterjacht van 407 miljoen euro, is aangemeerd in de haven van Gibraltar. Op Instagram staan enkele indrukwekkende foto's.

Het privéjacht Sailing Yacht A van Andrej Melnitsjenko is een van de meest imposante ter wereld. De oprichter van chemiebedrijf Eurochem en van de
Russische MDM Bank heeft een vermogen van 13,7 miljard dollar, hij moest dus
maar een klein stukje van zijn fortuin opzijzetten voor de aankoop van het
jacht.

Happy hump day! "Sailing Yacht A" returned to Gibraltar this morning looking as imposing as ever..

2,759 Likes, 45 Comments - Jarrad (@superyachts_gibraltar) on Instagram: "Happy hump day! "Sailing Yacht A" returned to Gibraltar this morning looking as imposing as ever.."

Deze week meerde Melnitsjenko aan in Gibraltar, en dat zullen ze daar geweten hebben. Het jacht gaat er met alle aandacht lopen en staat nu ook in al zijn glorie op de Instagrampagina superyachts_gibraltar. Kijk even mee.

#sunset departure for "SY A" yesterday.

1,240 Likes, 10 Comments - Jarrad (@superyachts_gibraltar) on Instagram: "#sunset departure for "SY A" yesterday."

Het jacht, ontworpen door de bekende Franse ontwerper Philippe Starck, is 143 meter lang en heeft een mast van bijna 100 meter, dat is hoger dan de Big Ben. De boot bestaat uit acht verdiepingen die met liften met elkaar verbonden zijn.
Melnitsjenko kan wat baantjes trekken in het gigantische zwembad op het
bovendek. En beneden kan je in een observatieruimte genieten van wat zich onder de zeespiegel afspeelt.

Ook UFC-ster Conor McGregor keek deze zomer zijn ogen uit toen het jacht aanmeerde in Ibiza. Hij berichtte er toen uitgebreid over op zijn Instagrampagina.

Instagram post by Conor McGregor Official * Sep 12, 2017 at 6:03pm UTC

774.9k Likes, 3,034 Comments - Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Instagram

A few shots of "SY A" taken locally from other locations other than my usual spots. Photos courtesy of @notariolara @martinx32 @leigh_evs88

773 Likes, 9 Comments - Jarrad (@superyachts_gibraltar) on Instagram: "A few shots of "SY A" taken locally from other locations other than my usual spots. Photos courtesy..."
70 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ann Van Gorp

  Heb deze yacht vorige maandag opgemerkt in de haven van Cartagena.

 • Paul Boutsen

  Heb wel van verstand van yachten, maar het oog wil ook wat. Luxe kan je op yachten op een andere manier intern aan boord uiten. Duidelijk dat dit iets is om op te vallen, en echte, rijke, klasse mensen doen dat niet op die manier met dit type yachten. Deze man is blijkbaar bij Termont geweest om het ontwerp te kiezen,... in Cannes?

 • PETER VERGAUWEN

  Typisch Russisch zegt hier iemand : éà jaar geleden een communistisch bolwerk waar iedereen een eerlijke job had en iedereen gelijk was? Raar toch .deze mens koopt en de termonten van deze wereld gaan er gaan opzitten ;; ja ja onze orde makkers

 • Paul Coudijzer

  Is wel goed voor zijn personeel!!(in Belgie)

 • Philippe Deckers

  Ik vind dat een lelijke boot. Sorry.