Exclusief voor abonnees

Ghislaine Maxwell zou ‘drie minderjarige meisjes per dag’ bezorgd hebben aan Jeffrey Epstein. Wie is zij?

Ghislaine Maxwell (r.) met Jeffrey Epstein, die eerst haar geliefde en later haar werkgever was.
Patrick McMullan via Getty Image Ghislaine Maxwell (r.) met Jeffrey Epstein, die eerst haar geliefde en later haar werkgever was.
Na de zelfmoord van Jeffrey Epstein richten de openbare aanklagers in New York hun onderzoek op Ghislaine Maxwell. De dochter van wijlen berucht mediatycoon Robert Maxwell zou minderjarige meisjes onder druk hebben gezet om tegen betaling seksuele diensten te verlenen aan de miljardair.

Zelf ontkent Ghislaine Maxwell (57) via haar advocaten in alle toonaarden dat ze iets illegaals deed. Maar een aantal getuigenissen die stellen dat ze haar vroegere partner en latere werkgever Jeffrey Epstein “minderjarige meisjes leverde voor seksuele gunsten” wordt na diens zelfmoord opnieuw onderzocht.

“Hij had drie orgasmes per dag nodig”

Je hebt 12% van dit artikel gelezen
18 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Thomas Willy

  Bjorn Santens, WSJ, WSP teveel gelezen... Alles wat u nu aantoont, zijn er tegenbewijzen van.. Zoals alle kalfjes die in belgie lopen, alles is op te zoeken. Niet enkel 1 bron raadplegen, Trump is de eerste die epstein heeft aangegeven en verbanden heeft verbroken na 92-93 wnr het geheele clinton afspeeld, nogmaals u heeft internet, u heeft tijd, begin met verijking..

 • Diane Bernaerts

  Thomas Willy: het verhaal van "Jane Doe" stond in deze krant op 2 november 2016, en zoek verder maar eens op "Unsealed flight logs show that Trump was on Epstein's private jet in 1997".

 • Bjorn Santens

  Thomas...Diane heeft 100% gelijk. Epstein was trouwens een frequent bezoeker van mar-a-lago en het is ook via Epstein dat Trump zijn huidige vrouw (Melania) heeft leren kennen.

 • Marie Rose Hochepied

  Je mag van mij aannemen dat er niks zal veranderen. Macht erotiseert. Was zo en blijft zo. Iedereen beschermt iedereen. Dit zal uitdoven als een kaarsje zoals vele dingen.

 • Linda Wellekens

  Achter elke slechte man staat een slechte vrouw .... Dat zijn er dus heel wat !