Gewapende man gedood bij immigratiecentrum VS

De politie houdt de wacht nabij een wegversperring aan het immigratiecentrum in Tacoma
AP De politie houdt de wacht nabij een wegversperring aan het immigratiecentrum in Tacoma
Een gewapende man die een Amerikaans immigratiecentrum in Tacoma (Washington) heeft aangevallen, is door de politie doodgeschoten. De man, die een geweer en toortsen bij zich droeg, zette een auto in brand en probeerde ook een grote propaantank te laten ontploffen.

De 69-jarige man is eerder veroordeeld omdat hij buiten het immigratiecentrum een gewelddadige confrontatie had met de politie.

Volgens de uitbater van het centrum zorgen 'ongefundeerde' berichten over overbevolkte immigratiecentra en onbegeleide kinderen voor gevaar voor zijn staf.

Demonstranten in tientallen steden verzetten zich tegen landelijke invallen die president Donald Trump voor vandaag heeft aangekondigd om massaal illegale immigranten uit te zetten.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • mark germanus

    Kerel heeft dat aan zijn eigen te danken.Proficiat voor de flikken ,doe zo voort dan loopt er weeral wat minder crapuul rong op de wereld.Misschien kunnen onze flikken er iets van leren bij de volgende demonstraties in Borgerhoud of in Brussel.

  • DIRK VAN BRUSSEL

    Als de leider van uw land niets anders verkondigd mag je zoiets verwachten.