Geseinde Belg aangehouden in Nederland en terug naar cel

Twitter Carolien Abrahams (wijkagent)
In de Nederlandse provincie Noord-Brabant, net over de grens met België, is afgelopen nacht een gezochte Belg aangehouden. De man moet in ons land nog drie jaar cel uitzitten.

De Belg werd opgepakt in Oostelbeers. Een wijkagent van de Nederlandse gemeente Oirschot maakte de arrestatie bekend op sociale media. Dacht in Oirschot onder de radar te kunnen blijven. Niet dus. Ons gevoel zei dat er iets niet klopte.” En de Nederlandse politie bleek gelijk te hebben. 

Het is niet duidelijk voor welke feiten de Belg geseind stond. De man is aangehouden en zit bij onze noorderburen in de cel.
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Abdel Nasser

  Hier zou die agent die dat op sociale media brengt worden aangehouden wegens schending van het beroepsgeheim.

 • Paul Boutsen

  Nog 3 jaar, dat betekent dat hij eens terug in België onmiddellijk zal vrijgelaten worden "onder strenge voorwaarden". Straffen tot 3 jaar worden zelfs niet uitgezeten. Dit is België, Nederland niet.

 • Paul Vandekerckhove

  In heel de Eu heeft het nog weinig zin zich te verschuilen . Zelfs in Turkije of Marokko niet als je de nationaliteit niet hebt .. waarom zou je op je gemak zijn in NL ?

 • Ibn Marouf

  " … Een wijkagent van de Nederlandse gemeente Oirschot maakte de arrestatie bekend op sociale media. …" Staat dat in zijn functiebeschrijving?