Gender reveal leidt tot vliegtuigcrash

Illustratiebeeld.
Getty Images/iStockphoto Illustratiebeeld.
Een indrukwekkende gender reveal met een vliegtuig is in Texas, de Verenigde Staten, helemaal misgelopen. Toen het vliegtuigje roze water dumpte over een weiland, verloor het snel hoogte en stortte het neer. De piloot kwam er met enkele lichte verwondingen vanaf, verder raakte niemand gewond.

Een Amerikaans koppel wilde op een originele manier het geslacht van hun baby bekendmaken, en huurde hiervoor een bevriende piloot in. Toen hij donderdag voorbij het feest vloog en 350 liter roze water liet vallen, daalde het vliegtuig echter te snel. De piloot kon het toestel niet meer optrekken en stortte neer. Hij raakte gelukkig slechts licht gewond.

Gender-revealfeestjes zijn de laatste jaren erg populair in de Verenigde Staten en vinden ook meer en meer hun weg naar Europa. Met het toenemende succes gaan mensen steeds verder voor originele onthullingen, en daarbij loop het weleens mis.

Bekijk ook:
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.