Gehaaste mama springt op trein in Nederland, maar vergeet haar kinderen op het perron

NS Service & Veiligheid
Op het station in het Nederlandse Amersfoort ontstond gisterenochtend een bijzondere situatie. Dat meldt NS Veiligheid & Service op Facebook.

Een mama stapte de trein in, maar vergat daarbij haar twee kinderen mee te nemen. Terwijl de trein met de moeder wegreed, bleven de kinderen achter op het perron. “Wij hebben de kinderen opgevangen in een verwarmde ruimte bij Tickets & Service en ze voorzien van een snackje en frisdrankje”, schrijven medewerkers op Facebook. Moeder kwam al snel tot het besef dat ze haar kroost was vergeten, stapte bij het volgende station uit en nam een trein terug. Vervolgens heeft het drietal hun reis gezamenlijk vervolgd.

NS Veiligheid & Service

We zien het dagelijks, reizigers die haast hebben of druk bezig zijn met van alles en soms even alles lijken te vergeten.. Maar wel de trein willen halen.. 🏃‍♀️ Zojuist hadden wij een soortgelijke...

Bekijk ook:
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Koenraad Verstraeten

  Die kinderen zien er niet uit als peuters of kleuters. Aldus kan ik maar enkel besluiten dat ze niet echt van de slimste zijn. Ofwel wilden ze al niet mee met hun moeder om te beginnen en bleven koppig zitten. En als ze hielp met koffers van andere reizigers, waarom waren haar kinderen niet al bij haar om mee op te stappen??...

 • Bianca Vlaeminckx-Nijhuis

  Ohh en vooral niet controleren of het verhaal wel klopt ! !!! .. Blijkt dat de moeder andere mensen aan het helpen was met koffers. De trein deuren sloten zich achter haar. Ze was haar kinderen niet vergeten !

 • mieke jansens

  hoe kan je nu je kinderen vergeten ..

 • Dick van Aggelen

  Ze was haar koffers aan het inladen haar kinderen bleven achter op het perron. Gelukkig zijn moeder en kindjes snel herenigd.

 • Eddy Van De Velde

  Iedere ouder laat toch zijn kinderen eerst opstappen.